BRANDSLANGHASPELS » BRANDSLANGHASPEL UNI

BRANDSLANGHASPEL 20 - 25 - 30 METER x 3/4

 

 

Actie brandslanghaspel 20, 25 en 30 meter. Stevige brandslanghaspel met lage prijs. Geproduceerd conform de ontwerp criteria vanuit norm EN 671-1 en Kiwa BRL 643/02. Moderne brandslanghaspel voldoet aan alle Europese keurmerken en is voorzien van een prima kwaliteit brandslang (EN 694:2001). Vanwege de eenvoudige montage is de brandslanghaspel snel operationeel. Deze 20 meter brandslanghaspel is de smalste te koop. U verliest hierdoor minder loopruimte in wandelgangen en de brandslanghaspel raakt minder snel beschadigd door bijvoorbeeld interne transportmiddelen. Het aansluiten van de afsluiter op de water aanvoerleiding kan door middel van een snelkoppeling.

 

 

Erkende en complete gebouw brandslanghaspel met haspelbladen, brandslang, straalpijp, wandhaak, montageset brandslang rolgeleider, afsluiter, leiding van brandslanghaspel tot afsluiter. Volgens onderhoud voorschriften in norm brandslanghaspels NEN-671-3 dienen vaste brandslanghaspels jaarlijks onderhouden en gekeurd te worden. Ieder 5e jaar dienen de brandslangen op brandslanghaspels op maximale werkdruk (15 bar) afgeperst te worden. Dit is om te controleren of er zich in de loop der tijd geen zwakke plekken in de brandslang hebben gevormd. Een brandslang wordt door uitdroging en ouderdom na verloop van tijd poreus wat voor kleine scheurtjes en lekkages in de brandslang zorgt. Na het afpersen dient de sticker "slang beproefd conform EN671-3" op het haspelblad van haspel geplakt te worden. Wanneer een brandslang niet tijdig wordt vervangen kan het zijn dat de blusdruk vanuit de brandslanghaspel straalpijp niet afdoende is waardoor de waterstraal vanuit de slang niet ver genoeg reikt. 

 

 

De brandslanghaspel is goed schoon te houden vanwege de gladde haspelbladen. De straalpijp voldoet prima aan de meest recente geldende eisen waarbij de straalpijp moet voldoen aan drie standen, nl.: gesloten stand, sproeistraal stand en volstraal stand. Deze brandslanghaspel is ook leverbaar met 20, 25 of 30 meter brandslang x 3/4. Met een brandslanghaspel op iedere verdieping kunt u elk punt in uw pand bestrijken. Daarbij mag u rekening houden met de worplengte van de waterstraal welke 5 meter is. Een 20 meter brandslang telt in de projectie voor in totaal 25 meter. Vergeet niet om per brandslanghaspel het rode brandslanghaspel bord en het brandslanghaspel ID bord te bestellen.

 

Heeft u vragen over brandslanghaspels, brandblussers en pictogrammen, neemt u dan gerust contact op.

 

 

 

 

Rating: 5 sterren
3 stemmen