ONDERHOUDSARME BRANDBLUSSER | COMPOSIET


Onderhoudsarme brandblusser. Onderhoudsarme brandblussers kopen? In gebouwen als Gemeentehuis, kantoorpand en overige gebouwen en bouwwerken van bedrijven stelt de Overheid brandblussers met een minimale inhoud van minstens 6-liter schuim of 6-kilo poeder verplicht. Poederblussers raden wij u voor de brandpreventie in gebouwen of voor het blussen op elektrische apparatuur sterk af. Of er moeten levens in gevaar zijn. Schuimblussers met 6-liter inhoud zijn bijzonder geschikt voor brandpreventie in gebouwen. Schuimblussers met 6 liter inhoud zijn ontworpen voor het blussen van beginnende branden in brandklassen A en B. De schuimblusser blusrating geeft aan welke brandgrootte u met een 6 liter schuimblusser kunt bestrijden. Onderhoudsarme schuim brandblussers kopen online in de webshop per IDeal is veilig.


Onderhoudsarme brandblussers bedrijfsterrein. Poederblusser-6-kg geschikt voor het effectief blussen containerbrand en buitenbranden. Onderhoudsarme poederblussers met keurmerk en CE. Poederblusser voor gebruik op branden in de brandklasse ABC en in het bijzonder op brandstof en buitenbranden. Ook zijn onderhoudsarme poederblussers geschikt voor blussen op onder spanning staande elektrische apparatuur zonder dat u onder stroom komt te staan. Tip: let op de nevenschade die bij blussen met poederblussers ontstaat. Hang poederblussers bij uitgangen van van bedrijven.


Onderhoudsvrije-brandblussers. Onderhoudsvrije sprayblussers kantoor, woning, keuken, auto en boot. Goedkope brandblussers zowel bij kopen als bij onderhoud. Sprayblussers voor direct en veilig blussen van beginbrand. Sprayblussers ontworpen voor veilig blussen brand in brandklassen A, B en F. Lichtgewicht brandblusser voor thuis, auto, boot en op kantoor, eenvoudig ophangen. De sprayblussers hebben nagenoeg eenzelfde spuitduur als een 6-liter schuimblusser. Zeer groot voordeel is dat sprayblussers niet onderhevig zijn aan verplicht brandblusser onderhoud. Met sprayblussers dus geen brandblusser onderhoud kosten, onderdelen vervangen, enz. Het speciale blusschuim zorgt voor effectieve brandblussing door sterke verneveling.


Brandblussers kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

 Complete brandslanghaspels voor aanbieding prijzen. Brandslanghaspels conform Bouwbesluit. Eenvoudig bestellen, veilig per IDeal betalen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb