BRANDSLANGHASPELS » WEBWINKEL

Brandslanghaspel kopen? Webwinkel brandslanghaspels online bestellen. Voordeel van een brandslanghaspel in een bedrijfspand is de grote onbeperkte voorraad aan water. In de brandslanghaspel webshop geboden brandslanghaspels hebben KIWA keur en de CE markering. Vaste brandslanghaspels worden geproduceerd volgens de EN-671-1 ontwerpnorm. NEN671-3 omvat de brandhaspel onderhoudsnorm voor onderhoud - keuren van brandslanghaspels. Een brandslanghaspel dient om beginnende branden in gebouwen tijdig te kunnen blussen tot de brandweer er is. Met een vaste brandslanghaspel op elke gebouwverdieping kunt u elk punt in een gebouw bereiken. De worp van de waterstraal is vijf meter. In Nederland worden vaste brandslanghaspels met brandslanglengten van 20, 25 en 30 meter geleverd. In gebouwen en op verdiepingen groter dan 500m2 zijn vaste brandslanghaspels verplicht. Bestel eenvoudig in de webwinkel de brandslanghaspel, brandslang, statief, pictogrammen die u nodig heeft en reken deze veilig via uw eigen bank per IDeal af. Een brandslanghaspel keuren moet jaarlijks volgens Europese regelgeving. Brandslanghaspels vallen binnen de groep kleine blusmiddelen en vervullen een grote rol bij het bestrijden van brand in een gebouw. In Nederland zijn brandslanghaspels conform het Bouwbesluit voorgeschreven. In de jaren '80 kwam de eerste ontwerpnorm NEN3211 tot stand. Hierop volgend werden brandslanghaspel onderhoudsnormen 671-1 en 671-2 gepubliceerd. Hier werd  NEN 671-3 onderhoudsnorm aan toegevoegd. In de huidige tijd wordt zeel zorg aan legionellapreventie door opgewarmd water, in onder andere brandslangen, besteedt. Een handig hulpmiddel hiertoe is een legionella keerklep. Deze wordt ook wel terugslagklep genoemd en dient ter voorkoming dat het water dat zich nog in de brandslang bevindt niet in het gebouwgebonden drinkwaterleidingnetwerk kan terugstromen. Zo wordt legionella besmetting voorkomen. 


Brandslanghaspel pictogrammen. In gebouwen dient de locatie van een brandslanghaspel duidelijk aangegeven te worden. Dit kan met een brandslanghaspel pictogram. Een brandslanghaspel is geschikt voor een brandklasse A beginbrand zoals textiel, papier en hout. Iedere brandslanghaspel in de webwinkel wordt compleet met brandslang, haspelblad, straalpijp, ophanghaak, montageset, rolgeleider, afsluiter en chromen pijp geleverd.


Brandslanghaspel kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

 Complete brandslanghaspels voor aanbieding prijzen. Brandslanghaspels conform Bouwbesluit. Eenvoudig bestellen, veilig per IDeal betalen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb