BRANDSLANGHASPELKAST | ENKEL EN COMBI WEBSHOP


Brandslanghaspelkast van degelijke kwaliteit. Uit plaatstaal vervaardigd en voorzien van poedercoating in de kleur RAL 9010 (reinwit). Brandslanghaspelkast geschikt voor opbouw en inbouw. Brandslanghaspelkast met links- of rechtsdraaiende deur monteerbaar. Brandslanghaspelkasten zijn leverbaar in enkelvoudige deur uitvoering voor brandslanghaspel en als combinatiekast uitvoering (blusser en brandslanghaspel). De laatste is van afzonderlijke deuren, longgrip handgreep en longlife magneet deursluitingen voorzien. Brandslanghaspelkasten worden met blusmiddel pictogramsticker geleverd. Brandslanghaspelkasten komen we veel tegen in grotere bedrijfspanden. Een brandslanghaspelkast beschermt de brandslanghaspel en brandblusser tegen schade en vuil. 


OPTIES BRANDSLANGHASPELKAST: 

  • daglijsten voor finishing van inbouw brandslanghaspelkast
  • geïsoleerde brandslanghaspelkast met 10 mm isolatie, thermostaat en 130 Watt kachel
  • uitsparing t.b.v. handbrandmelder (90 x 90 mm) voor links of rechts draaiende deur 
  • aluminium steun t.b.v. handbrandmelder in brandslanghaspelkast deur
  • brandslanghaspelkast zwenkarm voor zowel inbouw als opbouw
  • pictogram sticker(s) worden altijd standaard meegeleverd

Legionella preventie. Gevaar van legionella is dat legionella bij temperaturen tussen 25ºC en 55ºC snel vermenigvuldigt. Vooral als water in een waterleiding stilstaat kan legionella snel groeien. Dit wordt voorkomen door regelmatige doorstroming van brandslangen. De brandslanghaspel regelgeving is erop gericht om ervoor te zorgen dat het stilstaand leidingwater vanuit de vaste brandslanghaspel niet in uw drinkwaterleiding terugstroomt. Voor legionellapreventie bij een brandslanghaspel is het plaatsen van een keerklep noodzakelijk. Direct op een afstand van max. 150mm vanaf de afsluiter dient een keerklep te zitten. De afsluiter moet ( legionella preventie ) in gesloten stand verzegeld zijn.


Een brandslanghaspelkast is in diverse uitvoeringen te koop. Zo hebben we de brandslanghaspelkast met enkele deur. De brandslanghaspelkast met brandblusserkast combinatie en de verwarmde brandslanghaspelkast. De verwarmde brandslanghaspelkast biedt uitkomst in situaties, ruimten en omgevingen waar het kan vriezen. De verwarmde brand slanghaspelkast is een geïsoleerde brandslanghaspelkast voorzien van 10 mm isolatiemateriaal, eenvoudig regelbare thermostaat en 130 Watt kachel. Uitkomst in koude en minder goed geïsoleerde bedrijfsruimten. 


Brandslanghaspelkasten zijn voorzien van voorbereide montagepunten voor slide-in montageplaat, brandslang geleider en straalpijpophanghaak alsmede voorgeboorde gaten voor brandslanghaspelkast montage en voorzien van uitdrukschijven in de brandslanghaspelkast voor de wateraanvoerleiding. Naast brandslanghaspelkasten leveren wij ook brandblusserkasten voor het beschermen van brandblussers tegen weersinvloeden.Brandslanghaspelkast kopen? Neem gerust contact op. 

 

 Complete brandslanghaspels voor aanbieding prijzen. Brandslanghaspels conform Bouwbesluit. Eenvoudig bestellen, veilig per IDeal betalen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb