BRANDSLANGHASPEL IDEAL | WEBSHOP


Brandslanghaspel IDeal? Brandslanghaspels in de webwinkel besteld eenvoudig per IDeal afrekenen. Betalen met IDeal is betalen via Internetbankieren bij deelnemende banken. Een vaste brandslanghaspel in een gebouw wordt vaak in combinatie met een draagbare schuimblusser op een strategische plaats aan de wand opgehangen. Het grote voordeel van een brandslanghaspel is de onbeperkte voorraad aan blusstof. Vaste brandslanghaspels worden geproduceerd conform ontwerpnorm EN-671-1 en dienen jaarlijks onderhouden te worden. Webshop brandslanghaspels en brandblussers per IDeal betalen.Online kopen is niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Is een betaling met ideal niet gelukt? Dan is het mogelijk om de historie van uw bank op de IDeal beschikbaarheid pagina te controleren of er op dat moment een storing in IDeal bij uw bank was. Indien u vragen heeft over uw ideal betaling neemt u dan contact op met uw bank. Naast online via de computer heeft u ook de mogelijkheid om te betalen met IDeal mobiel voor als u de mobiel bankieren app van uw bank op uw tablet of smartphone heeft geïnstalleerd. Betalen met de IDeal app is gemakkelijk en werkt snel. 


Brandslanghaspels worden in RAL3000 (Fire Red) geleverd. Met een brandslanghaspel op iedere verdieping kunt u elk punt in een gebouw bereiken. Daarbij mag u rekening houden met de worplengte van de waterstraal welke 5 meter bedraagt. Een 20 meter brandslang telt voor 25 meter bereik. Met een terugslagklep op drinkwaterleidingen wordt dus legionella voorkomen. Brandslanghaspels dienen om brand in gebouwen te bestrijden. In panden groter dan 500m2 zijn vaste brandslanghaspels verplicht. Een brandslanghaspel dient voor blussen op vaste stoffen in de brandklasse A. Wij leveren brandslanghaspels met lange levensduur van kwaliteit. Complete brandslanghaspels met brandslang, haspelblad, straalpijp, ophanghaak, montage set, rolgeleider, afsluiter chromen pijp van haspel tot afsluiter. Vergeet niet om het pictogram te bestellen. 


Brandslanghaspel kopen? Neem gerust contact op. 

 

 Complete brandslanghaspels voor aanbieding prijzen. Brandslanghaspels conform Bouwbesluit. Eenvoudig bestellen, veilig per IDeal betalen.