BRANDSLANGHASPEL 20 - 25 - 30 METER X 3/4 | WEBSHOP


Brandslanghaspel kopen? Nieuwe brandslanghaspels in de PRO variant met voordelige prijzen veilig online kopen. Gefabriceerd conform ontwerpnorm EN-671-1. Voldoet ruimschoots aan eisen en de richtlijnen van KIWA plus is voorzien van CE markering. De PRO brandslanghaspel wordt geleverd in kleur RAL 3000, Fire Red. Het gebruik van kunststof is beperkt tot de niet dragende delen. Dit vertaald zich dan ook in een probleemloos gebruik, zeer lange levensduur en een gegarandeerde bluskracht wanneer dit nodig is. Na productie verlaat de brandslanghaspel na een grondige controle de fabriek. Met duidelijke montage handleiding snel monteerbaar. Bij BlusPunt goedkope brandslanghaspels 20, 25 en 30 meter brandslang en 600mm diameter haspelbladen.


Met een brandslanghaspel op iedere verdieping kunt u elk punt in een gebouw bestrijken. Daarbij mag u rekening houden met de worplengte van de waterstraal van 5 meter. Een 20 meter brandslang voor in totaal 25 meter. Vergeet niet om per brandslanghaspel om het vierkante brandslanghaspel bord mee te bestellen. Prima brandslanghaspel voor bedrijven incl.: haspelblad, robuuste brandslang, een straalpijp met ophanghaak, montageset, brandslang rolgeleider, afsluiter, chromen pijp vanaf de brandslanghaspel tot afsluiter. Volgens de onderhoudsnorm NEN-671-3 moet een brandslanghaspel jaarlijks onderhouden worden. In elk 5e jaar dient de brandslang op de maximale werkdruk (15 bar) afgeperst te worden.


Legionella preventie? Gevaar van legionella is dat legionella zich bij temperaturen tussen 25ºC en 55ºC snel vermenigvuldigt. Vooral wanneer water in een waterleiding stilstaat. Dit wordt voorkomen door de regelmatige doorstroming van brandslangen. De brandslanghaspel regelgeving is erop gericht om te zorgen dat stilstaand leidingwater vanuit vaste brandslanghaspels niet in uw drinkwaterleiding terugstroomt. Voor de legionellapreventie bij een brandslanghaspel is het plaatsen van een water keerklep noodzakelijk. Op max. 150mm afstand van de afsluiter dient de keerklep te worden geplaatst. Voor legionellapreventie dient de afsluiter in gesloten stand verzegeld zijn. Webwinkel brandslanghaspels met 20, 25 en 30 meter brandslang.


 Brandslanghaspel kopen? Neem gerust contact op.

 

 Complete brandslanghaspels voor aanbieding prijzen. Brandslanghaspels conform Bouwbesluit. Eenvoudig bestellen, veilig per IDeal betalen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb