GEBRUIKSBESLUIT BRANDSLANGHASPELS | WEBSHOP


Gebruiksbesluit brandslanghaspels? Het Gebruiksbesluit bevat uniform geldende brandveiligheidsvoorschriften. Het bevat voorschriften voor brandveilig gebruik gebouwen en geldt voor alle gebouwen in Nederland. Voorheen waren Gemeenten volgens de Woningwet verplicht om de voorschriften van brandveilig gebruik van gebouwen op te nemen in bouwverordeningen. Deze voorschriften verschilden per Gemeente. Met het Gebruiksbesluit werden de eisen in elke Gemeente gelijk. Met betrekking tot brandslanghaspels wordt in het Gebruiksbesluit beschreven dat projectie van brandslanghaspels volgens het Bouwbesluit dient te worden uitgevoerd. 


Regelgeving onderhoud brandhaspels schrijft voor dat het onderhoud aan brandslanghaspels jaarlijks uitgevoerd moet worden. Geheel conform de NEN671-3. Met betrekking tot brandblussers wordt in het Gebruiksbesluit voorgeschreven dat projectie van brandblussers in gebouwen volgens NEN4001:2006 moet. Onderhoud aan brandblussers tenminste 1x per twee jaar, conform NEN2559.


Brandslanghaspel kopen? Neem gerust contact op.

 

 Complete brandslanghaspels voor aanbieding prijzen. Brandslanghaspels conform Bouwbesluit. Eenvoudig bestellen, veilig per IDeal betalen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb